Image of Ravi Kapoor

Ravi Kapoor

Ravi Kapoor is an actor, write and director.


Ravi Kapoor - Filmer
Narození:
Jun 27, 1969 v Liverpool - England - UK
Filmů:
10
Začátky:
v movie Wild West 1993-05-13
Poslední film:
Film Dámský klub 2018-05-18
Znáte z
Poster of Hranice nemožného
Poster of Hrdinové
Poster of Vražedná čísla
Poster of 24 hodin
Filmografie
Film Dámský klub 2018-05-18
Film Stalked at 17 Aja 2012-10-27
Serial Hranice nemožného Unknown 2008-09-09
Serial Hrdinové Unknown 2006-09-25
Serial Vražedná čísla Unknown 2006-03-05
Serial Námořní vyšetřovací služba Bashir Malik 2003-09-23
Serial 24 hodin Unknown 2001-11-06
Serial Crossing Jordan Mahesh "Bug" Vijay 2001-09-24
Serial Gideon's Crossing Dr. Sid Shandar 2000-10-10
Film Wild West Ali Ayub 1993-05-13