Image of Robert Funaro

Robert Funaro

Robert Funaro is an actor.


Robert Funaro - Filmer
Narození:
Jan 23, 1959 v Brooklyn - New York - USA
Filmů:
13
Začátky:
v series Právo a pořádek 1990-09-13
Poslední film:
Film The Irishman 2019-11-01
Znáte z
Poster of Vinyl
Poster of Ve službách FBI
Poster of Americký gangster
Poster of Rodina Sopránu
Filmografie
Film The Irishman 2019-11-01
Serial The Sinner Ron Tannetti 2017-08-02
Serial Vinyl Tony Del Greco 2016-02-14
Film Not Fade Away Uncle Murf 2012-12-21
Serial Spravedlnost v krvi Captain Browne 2010-09-24
Serial Ve službách FBI Zev 2009-10-23
Serial Zvláštní poldové Unknown 2009-04-08
Film Americký gangster McCann 2007-11-02
Film I Believe in America Phil 2007-07-02
Serial Zákon a pořádek: Zločinné úmysly Unknown 2001-09-30
Serial Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti Unknown 1999-09-20
Serial Rodina Sopránu Eugene Pontecorvo 1999-01-10
Serial Právo a pořádek Unknown 1990-09-13