Image of Sala Baker

Sala Baker

Nebyla nalezena biografie Sala Baker. Sala Baker - Filmer
Narození:
Sep 22, 1976 v Wellington - New Zealand
Filmů:
19
Začátky:
v movie Pán prstenů: Společenstvo Prstenu 2001-12-18
Poslední film:
Film Deadpool 2 2018-05-15
Znáte z
Poster of Out of the Blue
Poster of Parker
Poster of Pán prstenů: Společenstvo Prstenu
Filmografie
Film Deadpool 2 Older Russell Collins / Firefist 2018-05-15
Film Braven Gentry 2018-02-01
Film Hra o všechno Bennik 2017-01-12
Film Správní chlapi Bodyguard 2016-05-15
Film Equalizer Teddy's Guy 2014-09-24
Film Falcon Rising Gang Member 2 2014-09-05
Film Out of the Blue Henchman #3 2013-10-01
Film Iron Man 3 Extremis Soldier 2013-04-18
Film Parker Ernesto 2013-01-23
Film Divoši Motorcycle Cop 2012-07-06
Film Kniha přežití Construction Thug 2010-01-11
Film Powder Blue Thug #1 2009-05-08
Film Star Trek Drill Tower Romulan (uncredited) 2009-05-06
Film Blood and Bone Jesus 2009-02-07
Film Stiletto Store Clerk 2008-04-29
Film Ringers - Lord of the Fans Himself 2005-01-21
Film Pán prstenů: Návrat krále Murgash / Sauron 2003-12-01
Film Pán prstenů: Dvě věže Sauron / Lugdush 2002-12-18
Film Pán prstenů: Společenstvo Prstenu Sauron / Lugdush 2001-12-18