Image of Nicholas Lumley

Nicholas Lumley

Nebyla nalezena biografie Nicholas Lumley. Nicholas Lumley - Filmer
Narození:
Filmů:
8
Začátky:
v movie Bouřlivé pondělí 1988-05-01
Poslední film:
Film Paddington 2 2017-11-09
Znáte z
Poster of Napříč vesmírem
Poster of Krutý boj
Filmografie
Film Paddington 2 Farmer Jack 2017-11-09
Film Lady Macbeth Mr. Robertson 2017-01-20
Film Shakespeare Live! From the RSC 2016-04-23
Film Enid Dr. Beresford 2009-11-16
Film Napříč vesmírem Cyril 2007-09-14
Film Góóól! Taxi Dispatcher 2005-09-29
Film Krutý boj Suzie Won 1989-06-24
Film Bouřlivé pondělí Bouncer 1988-05-01